AMERIKKA Vapaa maa. Siellä palvotaan Pelle Miljoonaa - Ku Klux Klan kuoli jo tai muutti Pohjanmaalle.

 

AMERIKKALAINEN ROKKIMEININKI Liimishän luotiin Ameriikan markkinat mielessä. Vittuako sinne lähettää jotain Kringos Logosia tai Havanna Pläkiä & mitä noita on ollu... ruotsinkielistä heviä voi soittaa Ahvenanmaallaki tai Jaappanissa.

BIG BROTHER Onko BB:hen kerätty Suamen typerimmät ihmiset vai joo?!

BÄÄÄÄÄD VUGUM Avainsana tän lafkan bändeille/'artisteille' on teennäisyys ja yleensäkin kaikki teko-jotain... tekotaiteellisuus, tekorajuus, tekonokkeluus/hauskuus jnpp. Jos rock-bisneksen tyrimmät muklut ei löyry Sad Vugumilta/mista, niitä ei ole olemassakaan...ellette TE niitä itte keksi, garglebarks!!

 

BRITTIPOP Ison siskon lumppuihin pukeutuvien, nukeilla leikkivien, neitimäisten nössöjen munatonta musaa. Pelkästään bändien nimetkin on perseestä ku Prtin sukset, pisimmillään yksitavuisia & toinen toistaan tyhmempiä... SU-PER-SE-SUCK-ME-PIMPPI-PENIS-PEE-VEE-CEE etc. Tärkeetä on myös, että piisit ei kerro mitään mistään ku purukumista, päivänkakkaroista, perhosista & perkeleen tylsästä poppailusta peri-brittiläiseen tapaan. Varmin tae siitä, että bändi on paska on se, että se on indie-lafkalla - oli se sit minkämaalainen tahansa. Kaikki merkittävimmät rock-klassikot on julkaistu isolla lafkalla (poikkeuksena "SPERMARKET"), but don't ask me why! "I'd rather be on CBS or Warner Brothers than here today..."

 

BRITTIPOPPARIT Kun molemmilla, popparitytöllä & -pojilla on lyhyet tukat, tytöillä olemattomat tissit & jätkillä tuskin munaa ollenka ( muuta ku mielessä), moni asia jää epäselväks... ja epäselvähän ei ikinä oo hauskaa vai onko? (Tässä bändissä ei oo mitään epäselvää)

 

CITY-MAASTURIT/JUNTTIJEEPIT (S.U.V's) Kans näitä Ameriikan tuliaisia, mitä ei olis tänne tarttenu tuoda ollenka - niinku koko tää roskaruokakulttuuri & suurin osa viihdeteollisuudesta.
Nääkö ny si on suoraselkäsiä "kunnon kansalaisia" nää jokka hiplaa palikkaansa toisella kädellä shitty-maastureilla kaahaillessaan?
Niin no, jupit ny ei oo ees ihmisiä...
Rattijuopotkin vituttaa vähemmän & niitä ilman yks sun toinen meikäläisistä ei olis monesti saanu kyytiä minnekkä.

 

DOKAAMINEN Nää kundit ei dokaa, nää soittaa (niinku kaikki, joilla on bändi).

 

ENNAKKOLUULOT Ennakkoluuloja nolla & mustaa pimppiä piisaa aina Ambo-Kavangolta Konkolaan. Mustaa munaa ku tekee mieli, niin siitä sit vaan rasismia vastustamaan!

 

EPÄONNISTUMINEN Ainoo asia, mihin tän bändin kans on pyritty.

 

HARJOITTELEMINEN "Huonot vaan harjoittelee" on aina ollut meiän motto. Silloinki ku me harjoitellan, me tehään jotain ihan muuta ku soitetaan - se mitä se taas on, ei vittu kuulu kenellekkä muulle...

 

 

HAUSKANPITO KAVEREITTEN KESKEN Aivan turhaa, sano Jaken veli Joel Hallikainen ja oli oikeessa niinku aina. Vittuun ystävät & olut! Masentuneet ihmiset, menkää kans vittuun..

 

HELLSINKI Ei Helshittinki oo mikään suurkaupunki niinku moni siä tuntuu kuvittelevan. Ainoo, mikä siä on suurta on eräitten (ei kaikkien) Tampereelta tulevien kundien mulkut.

 

INTERNET Internetissä kaikki on hauskaa, varsinki kaikki mikä ei pidä paikkaansa. Kiva, et tällanenki keksitty, ni ei tartte enää tietää omasta "elämästänsä" mitään.

JUPIT Pitäiskö näitä SUV:eillansa kännykkä handussa punasia päin ajavia jytäurpoja pitää urheina & rohkeina vai talutusnuorissa olevina paskapääpelkureina, jokka tekee mitä käsketään - miten on, Vänrikki Stååli? Ryömiikö Suomi, halutaanko rääväsuita Suomeen?

JÄÄKIEKKO Sen jälkeen ku Koo-Vee putos mestaruussarjasta, ei oo enää merkannu mitään kuinka paljo porukkaa on "Koo-Veen maalilla"

KAPINOINTI YHTEISKUNNALLISIA EPÄKOHTIA VASTAAN Me kattellaan mielummin urheilua telkkarista & soitetaan rokkia vaikka näinkin paskassa bändissä. Vittuaks täs muuta, täh?

KARVASET PERSEET & PIENET LAPSET Tää ny ei liity tähän millään tavalla, mutta mikä liittys?

KAUPALLISUUS Vaikkei sitä tän päivän Suomi-meiningeistä vois uskoo, joskus tääläkin & ympäri maailmaa on ollu listojen kärjessä hyviäkin isoilla lafkoilla olevii artistei/bändei - oli ne sit "kaupallisii" tai edusti "valtavirtaa" (ku ei ainakaa Vastavirtaa) tai ei. Enemmän epäilyttää - lievästi ilmaistuna - mitä kaikkee nykyään pidetään "alternativena" tai "indienä"

KRAPULA Parasta siinä on et se menee ennen pitkää ohi, vaikkei siltä alux MILLÄÄN uskois. Kylhän se vituttaa, ettei sen krapulaisen olotilan yli voi hypätä - niinku ei voinu W. Axl Rosen 14 vuoden sisäänkä astua yhessä päivässä (ihan sama asia!)

KUOLEMA En usko, että kuolemaa on, vaikka otankin toiset sukat mukaan - nekin lähinnä naapurisovun nimissä. Muuten ajattelin mennä ihan munasilteen.

KUOLLEET ROCK-TÄHDET Mitenkä aliarvioimatta kenenkä kokemuksia & henkilökohtasta helvettiä (hi Hank Williams! Gram Parsons! Gary Stewart! Mike Bloomfield! Richard Manuel! Brent Mydland! Darby Crash! Will Shatter! Andrew Wood! Kurt! Kristen Pfaff! Stefanie Sargent! Shannon Hoon! Layne Staley! Elliot Smith! 'ullo Keith Moon! Bonzo Bonham! Ian Curtis & TOO MANY fooken others....)
Liimis kunnioittaa+kumartaa kuitenkin enemmän niitä, jokka on been there, done that + jääny henkiin kertoon tarinaansa muillekki, ku kaikkia kliseisen sex&drugs&rock'n'roll-örvellyksen etc etc etc:n myötä ennenaikasesti Yläkerran Orkesteriin siirtyneitä.
Niin kliseiseltä ku se kuulostaaki, kids: Suicide is a permanent solution to a temporary problem

LAISKAT SUNNUNTAIKÄVELIJÄT Toissa jouluna toin Maleesiasta omat jalanjälkeni. Munalle ku sais muutaki käyttöö ku kuseminen, niin kaikki olis kondiksessa...

 

LEIKKOKUKKIEN ASETTELU Elämän tarkotus.

 

 

 

 

LIIKENTEENMELU Mieluummin sitäki kuuntelee ku suurinta osaa tätä VITUN Suomirokkii

LIKAT SOITTAA ROKKIA On se hyvä, et tytöillä on muutaki puuhaa ku ompelukerho tai kylillä notkuminen. Moni soittaaki paremmin ku me & me ollaan ylpeitä siitä.

 

LUONNONSUOJELU (paskaakin pitää suojella) Pelastakaa kaikki maailman jätteet! Maailman luontoa tuhotaan huolestuttavalla & ikävällä tavalla, mutta onko kukaan koskaan ajatellut, mitä tapahtuu kaikille niille jätteille, joita ihmiset ympäri maailmaa tuottaa joka ikinen päivä? Herregud! (Meiltä saa mun paskat ihan ILMATTEEKS heti ku haluaa tulla hakeen...)

 

MAAILMA Paska paikka & mä haluun kuolla!

 

MARA MAKKOSEN MUSANURKKA Tampereessa (vaikka "miäs" ei ees oo täältä) ne jokka ei osaa soittaa, perustaa bändin & ne jokka ei tiä musiikista mitään, pääsee kirjottaan siitä lehtiin tai perustaa ohjelmatoimiston tai levy-yhtiön. Ne kundit jokka meikkaa, hengailee Amiksessa & tulee kansainvälisix rokkistaroix, vaik niitten bändi kuulostaa täsmälleen samalta ku 13 muuta samassa tusinassa.
Mutta, onko Mara- & kaljakassit sukua toisilleen & tartteeko hei Bo Diddly kumpiaki?!?
Tai: käveleeks se niinku Bo Diddley & tartteeko kainalosauvoja eller tål dom lite bly i nackarna? Jos mää meen makaan kualleena maahan, mahtaako ees vilttiä mun päälle panna? [Tän pään tyhjentämiseen tarvitaan enemmän ku kippiauto tai Stephen Kingin buick-seiska]

MITÄ TÄSSÄ ELÄMÄSSÄ TARVITAAN Mielikuvitusta & uskallusta. Niitä kun piisaa, pitäs piisata muutaki ku muijaa tai munnoo.

MUNAN UITTAMINEN KUNNOLLA TYTÖN SUUSSA & SEN LÄHIYMPÄRISTÖSSÄ Muijat usein marmattaa, että näitä asioita ei koskaan käsitellä asiallisesti rokkipiireissä tai rokin soittajien haastatteluissa... minkä mää sille voin? Käsitelläänks tätä aihetta kovinka tehokkaasti TV:ssä tai koulukirjoissa? Kenenkä mutsi tai sisko valistaa asiastatietämätöntä oikeaoppisesti, liioittelematta tai mitään säästämättä? ...ja kuka yleensä haluu kuulla, jos kerta ei kullinlutkutus & Liimiksen kotisivut kiinnosta?!

 

MUOTIPUNKKARIT Parempi pitää punkkikuteita muodin vuoksi ku mennä punkin mukana sinne missä muoti on... tai jotain sinne päin. Abraham Lincoln said that (or somebody who killed him).

 

OLLI PAUKKEEN ASENNEMUUTOS (LASKUHUMALASSA YSKIN KOTONA PERSELLEEN MENNEEN ILLAN JÄLKEEN) Kysy useemmin itteltäs "What do I get" (vitut Baskoxista)=miks tehdä mitään muitten eteen, jos ne ei tee mitään SULLE?

Opi häviöistäsi - käännä ne voitoksi.

Be anything, but don't be a loser!

OPISKELIJAPOSEERAAJAT Olispa tää vaan "loistava" idea jollekin taatusti karmeelle bändille, mut ku ei! Nää on näitä kirjaviisaita, pukinpartasia, pitkätukkasia, kirpparilta kuteensa ostaneita Einsteineja Robin Hoodin valeasussa, jokka osaa poseerata tanssilattialla lapsiltakielletyssä asennossa (liksom i "Blå himlen blues") & joilla on lipevä, liukas kyy/kieli & jokka osaa ulkoa jokaisen rakkauslaulun, joka on ilmoisna ikuna laulaa luikautettu. Saatana, mitä rauhanmiehiä...
Jos opiskelu tekee kenestäkä viisaampia, mix Suomen koulut & opistot on pullollaan kaiken maailman puolivillasia jytäurpoja & Miss Ulostettu Omenakiisseli-skaban voittajakandidaatteja?

OULU & MUU LAPPI Silloin ku LIIMANARINA alotteli, Suomen paskimmat bändit tuntu tulevan yksinoikeudella Tampereelta tai Pöristä. Ei ainoastaan tietyt nimeltämainitsemattomat 'isot' bändit, joista aina muualla käydessään on saanu kuulla kaikenlaista viistoilua & joitten takia on joutunu häpeen silmät päästään, vaan myös kellarit oli täynnä toinen toistaan pöyristyttävimpiä lähiön hevi-ihmeitä tai ties mitä villakoiratukkaisia raitahousujannuja, joista piti tulla seuraava Homoi Rocks & kaikkee. 80-luvun lopulla vaaka alko kuitenkin kummasti kallistuun Suomi-neidon alapäästä kattottuna ylös...siis siihen senaikasen Neuvostoliiton naapuriin, Murmanskin radan varrelle Tornionjokilaaxoon & sinne Inarijärven ja Jäämeren välimaastoon elikkä Ouluun. Missähän kaikki Lapinpolttajat on sillon ku niitä tarvittais? Luovuttais ny koko Lapin siitä Nykäskylästä ylöspäin takas eskimoille tai norjalaisille nokkahuilun rakentajille vai keille se aikoinaan kuulu? "Southern man don't need them anyhow" Jasmin Mäntylälle, Merja Satulehdolle & Sanna Hirvaskarille kyl olis koska tahansa määrätynlaista käyttöö kauempanaki :P

 

PASKAT TV-OHJELMAT Voiko mikään vituttaa enemmän ku paskat TV-ohjelmat? Okei, TV-luvattomuus on kans aika hirvee asia.

 

PERIAATTEET Niitä tällä pändillä ei oo. Me ollaan valmiita kääntään takkia koska tahansa sopivan tilaisuuden tullen. Lähettäkää vaan rahaa meille!

 

PERSE HOMEESSA & MUNAT IHAN TARPEEKSI KIPEENÄ Olisinpa syntynyt Neuvostoliitossa...

tai Olisinpa yksisilmäinen hevonen valkoisessa hiekassa.

 

PIERUT Bändin pahanhajuisimmat pierut päästää Pauke, perkele. Monet kerrat on skulaaminen jouduttu keskeyttään tukehtumisvaaran vuoksi. Jo 70-luvulla muinainen homopoeka, Eltton Zohn, sano TV:ssä asti olevansa niin suosittu, että vois vaikka piereskellä levylle & jengi ostaisi sen levyjä joka tapauksessa. Aina siitä asti on Paukkeen pääasiallisena haaveena ollu päästä piereskeleen levylle (Sehän sit toteutu "SPERMARKETIN" myötä, jos joku ei hajusta huomannu... eli nyt se sit varmaan kuolee kaiken kokeneena,nähneenä & vähemmän onnellisena "miähenä").

 

PIMPPI Koko rock'n'roll-kulttuuri pyörii sen ympärillä, mutta harva sen myöntää.

Naisen vitussa on syvempi totuus ku uskonnossa.

Perse on tärkeempää ku tiede

[kukahan näitä kuolemattomia aforismeja sitten kexii ku Pavke on normalisoitunu + tullu liian vanhax & booringix?!?]

 

POLIISIT Poliisit on parhaimmillaan silloin kun ne hakkaa punkkareita - eikä niitten tartte olla ees kauniita (poliisien, meinaan)

 

PUUTE Pahinta tuhoa yksinäisissä miehissä aiheuttava asia, saa myös muijat paskemmalle päälle ku mikään muu (paitti menkat, Naapurin Tytöt Puisine _____neen sano)...

Kumma juttu vaa, et jos ämmiä panee KUNNOLLA, ni voit tehdä ihan mitä vaan & ne suostuu ihan mihin tahansa.

Mikä siinä on ettei miehet & naiset, tytöt & pojat vois yhteistuumin tehdä enemmän tämän tarpeettoman & tappavan olotilan loitolla pitämisex? [beats me out of meat]

 

PÖNK Ei millään pahalla 3:a sointua kohtaan, mut ei näitä piisejä pelkästään mitään peruspunk-kelausta kuuntelemalla & Linkolaa lukemalla olis tehty. Ja ne asiat, jotka Liimistä eniten vituttaa on kuiteski aika lailla anarkiaa & uhoa (tai etsi & tuhoa) laaja-alaisempia & ajattomampia.

Kukaan ei kuitenka pysty piisissä sanoon tarpeex osuvasti kuinka paska (tai hyväki, ehkä) paikka tää maailma voi olla, tai kuinka vittumainen (tai "ihqu") ihminen on. Olemme lähteneet liikkeelle vähä muunlaiselle missiolle. Mikä se taas mahtaa olla, soitä sopii kyssyy Jumalalta tai John Belushilta..

RAVINTOLASSA TANSSIMAAN PYYTÄVÄT POJAT "Aina me sanotaan vaan 'ei' ja silti otetaan namia ventovierailta ja saadaan sit kärsiä jälkeenpäin..."

RUMPA Ihan tösi tärinä ön, että Rhumba-lehteen on tullu pyyhittyä persekki... joskus vuonna 0 minus 25 ku tuli asuttua (jos sitä ny asumisex pysty kutsuun) ulkovessalla varustetussa shitholessa & eräs pimeä talviyö, ku oli kylmäki ku kuolleen eskimon pillussa - eikä ollu mitään muutaka mihin pyyhkiä... (Kinky Friedman sentäs pyyhki Jeesuksen kuvaan losangelilaisessa miesten huoneessa aikanaan) Ei kai siinä mitään - sääliks vaan käy niitä puuparkoja, joita TOLLASEN takia kaadetaan.

RUMPA-LEHREN HAASTATTELU VUONNA 1996 TAI 1647 Siitä mitä me sanottiin painettiin varmaan viidesosa & sitäki oli muunneltu. Eikä ees kaljaa tarjonnu! Tän takia, muutenki mielensä pahoittaneena kaikesta Artisti maksaa-meiningistä, LIIMIS haastatteluja enää ei anna - ees Anna Lehdelle tai Laineelle[?]. Meil' on tästä asti aikaa vaan kattella Kummelia,Fuckta hommaa & Pulttiboissia videosta (jos ei meiän DVS-levyt mee sinne sisään), haukkua Hesaa & Turkua, potkia spurgua & öFfäöfköäs'gGÖKDGÖ'sädöfÅWDAÅÄ'ÖÖäääååö

 

SUOMI  Kaikissa seittemässä maanosassa käyneinä voinemme todeta, et Suomi on luultavasti maailman tylsin videolaite. Varmaan missään muualla ei oo prosentuaalisesti yhtä paljon pantavannäkösiä mutta tympeitä ämmiä (lue: joilta me ei ainaka saada), jokka luulee et niitten paska ei haise. Paskan kotimaan nimi pitäis olla kaiken rehellisyyden nimissä joko Junttilandia (Bonerland),Jytäurpojen Maa,Mika Häkkinen-maa,Kimi Räikkönen Country,Schumi,Fun?land,Lordiländ (vai muistaax niitä kukaan 2 vuoden jälkeen?) tai Joku Missä Urheiluhullut & Euroviisut Saa Rauhassa Kuolla.

Ssut Saa Rauhassa Kuol

SUOMALAINEN ROKKIRUNOUS Täälä ku nää heikkisalot & hanhiniemet/vaarat tai sit itse romaania pukannut kirjastonhoitaja Röyhkä selittää jotain epäolennaista & merkityksetöntä "seuraan-maalin-kuivumista-seinällä"-tyyppistä prosessia, sitä pidetään suurena runoutena. LIIMANARINAN post-eksistentialistisessa todellisuudessa sille ei kuintenkaan oo mitään käyttöö. Jos/kun tää kerta onniin saatanan tylsä maa, niin tartteeko siitä tehdä ihan yhtä tylsiä & tyhjänpäiväisiä piisejä?

 TAIDE Tarkoitettu frigideille elämästä vierautuneille, rasismia vastustaville feministilesbo-opiskelijoille & kundeille, jotka tuntee syyllisyytä sukupuolielintensä takia.


TAMPERSE  hitaitten hämäläisten heavy metal-hellvetti, Lada-kerhon kokoontumispaikka, paskanhajuisten pösilö-Erkkien & ytimiään myöten pinnallisten bimbojen & pikkupimatsujen pesäpaikka, urheiluhullujen "perus"junttien & vähemmän hauskan huumorin tyyssija. Jos joku luulee, et Tampereessa on muutaki tekemistä ku dokaaminen, nussiminen (lähinnä vertauskuvallinen - jos ei si kyseessä oo jonku muun muija/miäsch tai oma sukulainen tai kotieläin... fookihn inbread sheep-shaggin' mongrel hicks!) tai tappeleminen, erehtyy kyl kaupungista.
uus. Varmaan missään muualla ei oo pro

sentuaalisesti yhtä paljon pantavannäkösiä mutta tympeitä (lue: joiltavii

TURISTIT Tappakaa kaikki! (Se kusi pään taakse...)

 

TURISTIT II Antakaa arabeille tulevaisuus, jota ilman niitten nuoriso muuttaa sit sellaseen Suomeen, jossa politikkoja suojellaan vielä vaalien & vankilan jälkeenkin sekä säälitään siinä missä pedofiilien uhreja tai perseeseen ammuttuja karhuja (Mä haluun rahaa siitä, että mulla on niin saatanan vaikeeta!)

 

TV Ihmisen paras ystävä, jota voi potkia.

USKONTO Mää ainakin uskon kaikkeen, mikä ei oo totta (kai sääkin?) - eihän tässä kaikkessa muuten olis mitään järkee.

VA

VASTENMIELISTEN IHMISTEN UUS' ENNÄTYS EURO-MARKETISSA Meeppä sinne krapulaisena ruuhka-aikaan & yritä repiä huumoria, jos ei pelkästään poor, ni ainaki FAT white träshin kanssa hengailemisesta.

VERILÄTYT Verilätyistä tulee ainaki krapulassa aika ärhäkät paskat. Pikimustaa & sellasta mikä ei meinaa millään lähtee irti pöntön reunoilta.
Suosittelen - erityisesti eläinaktivisteille (tappakaa si ihmisiä mieluummin for fuckssakes!)

VUODEN PASKIN PÄIVÄ Muista - vuoden paskin päiväkin on vain kerran vuodessa (ei ainoastaan joulu tai juhannus)

YHTEISKUNTAJÄRJESTELMÄ Syytän kuitenkin yhteiskuntaa. Systeemin vika ku meistä tuli tämmösiä..

ZAPPA "Rock-toimittajat eivät osaa kirjoittaa, heidän laatimansa jutut perustuvat sellaisten ihmisten haastatteluihin, jotka eivät osaa puhua & tarkoituksena on viihdyttää ihmisiä, jotka eivät osaa lukea"
Fränk, you just about summed it up!