<< Takaisin lehdistösivulle


KAFKAN TUTTI
-Kaikki ei ole unta mitä yöllä näkee
128 sivua, lankasidottu ja kovat kannet
ISBN 978-952-67008-1-6
Ovh. 20€
Kirjan blogi: www.kafkantutti.blogspot.com/

Kustantaja: Kreegah Bundolo 2008
Kustantajan katalogi


Miten livahtaa aamulla lehteä lukemaan muuta perhettä herättämättä? Milloin on miehellä karvanlähtöaika? Miksi vaipparoskiksen haistaa aina parhaiten juuri kun on aloittanut kirjan lukemisen? Millaisia kukkia naiselle pitäisi ostaa? Minne kätilö katosi?

Isyys on kokopäivähommaa, joka vaatii mieheltä huumorintajua sekä hyvää yleiskuntoa. Kafkan tutti on oivaltava ja elämänmyönteinen kokoelma tuokiokuvia Karri Laitisen sarjakuvapäiväkirjasta.

Karri Laitinen (s.1967) on syntyjään Varkaudesta. Valmistunut sittemmin Lahden taideinstituutista kuvataiteilijaksi ja Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi. Asuu nykyään Itä-Uudellamaalla ja entisöi satavuotiasta puutalovanhusta (joka toimi 60- ja 70-luvuilla tissiliivitehtaana!). Opettaa sarjakuvan tekoa Oriveden ja Kymenlaakson opistoissa.

Laitiselta on aiemmin ilmestynyt useita pienkustanteita, mm. Vesipuhvelikaljaa (1995, runoteos) Turha luulo (1997), Uimakaveri (2000) ja Luonnoskirja (2005). Hän piirtää Sarjainfo-lehteen Pauli Kallion käsikirjoittamaa Sarjakuvantekijä seikkailee -sarjaa, josta on julkaistu yksi kokoelma (Suuri Kurpitsa, 2001). Yksittäisiä sarjakuvia häneltä on julkaistu vuodesta 1982 lähtien. Kafkan tutti on Laitisen esikoiskirja. Hän on myös jalkapalloseura Big Lovisan perustaja.

Lisäinfo
: www.robotinpoikanen.com/cv/


<< Takaisin lehdistösivulle